+359 2 426 3000 sales@digest.bg

Логистични решения

Логистични решения

Логистични решения

Цялостни логистични решения за нуждите от управление на товари (транспорт), складиране, обработка на поръчки и експедиция.

На Вас не Ви трябва да се срещатe с всеки доставчик на услуги поотделно. Позволявайки на нас да се грижим за Вашите логистични нужди, Вие получавате надежден партньор, който е отговорен за всички услуги. Това взаимодействие Ви спестява Вашето време и Вашите пари.

Експедитивността, гъвкавостта и ефективността са ключови в логистичните ни услуги. Като доставчик на логистични услуги DiGeSt Logistics гарантира надеждна, навременна и подсигурена с контрол на качеството услуга.
Работим в тясно сътрудничество с всеки от клиентите си, за да разработим индивидуални решения. Персонализираните ни решения са създадени да оптимизират производствените процеси и да намалят разходите за дейността Ви. Комбинирайки различен вид транспорт, увеличаваме скоростта и намаляваме разходите на доставките.
Предлагаме съхранение или доставка под температурен режим, тяхното съхранение , пикиране на кашони/бройки и доставка. Разработваме решения за доставки, с които да гарантираме, че продукти, при които срокът и температурата са ключови, ще достигнат местоназначението си безопасно. Ние можем да реагираме гъвкаво на всички изисквания от фармацевтични компании, както и на производители на медицински изделия.

Ние предоставяме глобални решения от врата до врата за внос и износ, обхващащи всички видове транспорт – от кораби и влакове до камиони и самолети.
Ние ще интегрираме нашия софтуер с Вашата вътрешна система (ERP).
Постоянните разходи са рискът, който търговските фирми поемат, когато организират сами своите логистични дейности и дистрибуция. Прехвърляйки логистичната дейност към DiGeSt Logistics , Вие превръщате своите постоянни разходи в променливи, тъй като плащате само за реално използвано място и за реално свършена работа и може да третирате логистиката като оперативен разход, вместо като капиталов (инвестиционен) разход. С други думи Вие имате избор да плащате за резултат и решение, а не за организиране на работата на хора, работно време, използване на консумативи и др.

Позволете ни да бъдем Вашия 3PL партньор и доставчик.